Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ از ۹ تا ۱۲ تیرماه ۱۴۰۰ در ۴۱۴ شهرستان و بخش مختلف کشور و ۳ هزار و ۵۲۲ حوزه امتحانی و ۱۱ کشور خارجی با رقابت یک میلیون و ۱۱۱ هزار و ۸۱۸ نفر داوطلب برگزار شد.

در این آزمون یک میلیون و ۱۱۲ هزار و ۷۰۸ نفر ثبت نام کردند که یک میلیون و ۱۸۴ هزار و ۱۳۰ نفر داوطلب حاضر در جلسه آزمون بودند و تعداد مجازین به انتخاب رشته ۱ میلیون و ۸۲ هزار و ۹۰۰ نفر اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 نتایج اولیه آزمون سراسری در ۱۰ مردادماه اعلام و انتخاب رشته داوطلبان از ۱۴ مرداد ماه آغاز شد و ۵۲۳ هزار و ۶۷۱ نفر نسبت به انتخاب رشته‌های با آزمون سال ۱۴۰۰ اقدام کردند.

جمع کل ظرفیت پذیرش سال ۱۴۰۰ در تمامی دانشگاه‌ها و زیرنظام های آزمون سراسری ۹۹۳ هزار و ۲۳۴ نفر اعلام شده بود. نتایج نهایی این آزمون یکشنبه ۴ مهرماه ۱۴۰۰ توسط سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شد.

 باتوجه به اعلام نتیجه نهایی آزمون سراسری سال ۱۴۰۰ ،معمولا برخی از پذیرفته شدگان با ارسال درخواست به سازمان سنجش آموزش کشور مدعی اشتباه در انتخاب رشته خود بوده و متقاضی معرفی به اولویت بعدی که در آن نمره کافی را کسب کرده‌اند، هستند.

ممکن است برخی از پذیرفته شدگان بعد از اعلام نتایج نهایی با ارسال درخواست به سازمان سنجش آموزش کشور، مدعی اشتباه در انتخاب رشته خود شده و خواهان معرفی به اولویت انتخابی بعدی که در آن نمره لازم را کسب کرده‌اند، شوند. برای سازمان سنجش آموزش کشور تنها درخواست هایی قابل پذیرش و بررسی هستند که شامل مصادیق «اشتباه در انتخاب رشته» که جزئیات آن در اطلاعیه سازمان سنجش آمده است، باشند.

اشتباه در انتخاب رشته شامل چه مواردی است؟

موارد و مصداق‌های اشتباه در انتخاب رشته شامل عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر عنوان رشته تحصیلی، عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر مقطع تحصیلی، عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر دوره تحصیلی، عدم تناسب بین کدرشته قبولی با سایر رشته‌های انتخابی از نظر شهرستان محل قبولی متقاضیان نسبت به محل اقامت آنها و نداشتن شرایط جهت تحصیل برای پذیرفته شده در رشته قبولی با تایید موسسه محل قبولی است.

در صورتی که موارد و مصداق‌های اشتباه در انتخاب رشته شامل موارد فوق باشد، متقاضیان باید در سامانه پاسخگویی اینترنتی مندرج در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور درخواست خود را ثبت کنند. این درخواست‌ها پس از انتشار کارنامه نتایج نهایی پنج شنبه ۸ مهرماه، درصورتی که داوطلب در کدرشته محل مورد درخواست دارای حد نصاب نمره باشد، قابل بررسی است.

متقاضیان باید توجه داشته باشند اعتراض به نتایج کنکور تا ۱۴ مهرماه در سامانه مذکور قابل ثبت است و بعد از آن قابل دریافت نخواهد بود. نتیجه بررسی اعتراضات تا ۱۰ آبان به‌صورت پیامک به متقاضیان اعلام خواهد شد. متقاضیان باید توجه داشته باشند درخواست ها فقط از روش ذکر شده قابل ثبت است و سازمان سنجش از هیچ طریق دیگری درخواست اشتباه در انتخاب رشته را بررسی نخواهد کرد.

پذیرفته شدگانی که وضعیت در قالب شرایط موارد "اشتباه در انتخاب رشته" نیست، باید تقاضای خود را از طریق دانشگاه محل قبولی برای تغییر رشته یا انتقال و از طریق آیین نامه های مربوطه پیگیری کنند، زیرا این موارد قابل بررسی در سازمان سنجش نیست.

انتهای پیام/

نیوشا یعقوبی کد خبر: 1112553 برچسب‌ها کنکور

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کنکور سازمان سنجش آموزش کشور اشتباه در انتخاب رشته آزمون سراسری سال ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۳۱۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز ایلام؛ رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان گفت: بیش از ۸۴ در صد از داوطلبان شرکت کننده در این آزمون بانوان و حدود ۱۴ درصد آقایان هستند.
این آزمون در ۵ حوزه آقایان و ۱۳ حوزه بانوان برگزار شد که در پایان ۱۶۶ نفر از داوطلبان که حائز بالاترین امتیاز شوند، جذب آموزش و پرورش می‌شوند.
دوست محمدی افزود: از ابتدای دولت سیزدهم تا کنون ۱۷ آزمون استخدامی برگزار شده که از طریق این آزمون‌ها ۴ هزار و ۱۸۶ نفر جذب دستگاه‌های اجرای استان شده اند.
به گفته مدیر سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان در سال جاری مجوز جذب ۶۷۸ نفر برای دستگاه‌های اجرای اخذ شده است.

دیگر خبرها

  • کلید پنجاه و یکمین آزمون دستیار پزشکی فردا منتشر می‌شود
  • اعلام معرفی پذیرفته شدگان مرحله اول مصاحبه دکتری تا دهه اول خرداد
  • آمار نهایی انتخاب رشته در آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اعلام آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳
  • انتخاب رشته بیش از ۸۹ هزار داوطلب آزمون دکتری
  • آخرین آمار انتخاب رشته دکتری ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • آزمون کنکوری‌های شهرستان زیرکوه ۲۱ اردیبهشت برگزار می‌شود
  • رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین آزمون دستیاری پزشکی
  • جزئیات برگزاری کنکور ۱۴۰۳ برای داوطلبان سیل زده